خريد بک لينک
خريد سکه ساکر
خرید گیفت کارت
deli meat
Tobacco
Window repair
خرید یخچال ال جی
Window repair
فلنج
مقالات من

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسي تاثير پارامت رهاي فرايند اصلاح سازي سطح آلومينيوم توسط ليزر Nd:YAG پالسي تحت pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسي تاثير پارامت رهاي فرايند اصلاح سازي سطح آلومينيوم توسط ليزر Nd:YAG پالسي تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي تاثير پارامت رهاي فرايند اصلاح سازي سطح آلومينيوم توسط ليزر Nd:YAG پالسي تحت pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسي تاثير پارامت رهاي فرايند اصلاح سازي سطح آلومينيوم توسط ليزر Nd:YAG پالسي تحت pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: چهاردهمین سمینار ملی مهندسی سطح
تعداد صفحات: 9
نویسنده(ها):
حامد پروانه ترکان – مشهد، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده مهندسی (دانشجوی کارشناسی ارشد)
عبدالکریم عبدالکریم – مشهد، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده مهندسی (استاد)
رضا شجاع رضوی – اصفهان، شاهی نشهر، دانشگاه صنعتی مال کاشتر، دانشکده مهندسی (دانشیاریار)
کریم اصولی بستان آباد – تبریز، دانشگاه تبریز، دانشکده مکانیک، گروه مهندسی مواد(دانشجوی کارشناسی ارشد)

چکیده:
اصلاح سطح آلی ا ژ ها ی فلزی توسط لیزر روشی به منظور بهبود عملکرد و افزایش عمرکاری قطعات در معرض سایش، فرسایش، خوردگی و اکسیداسیون دما بالا می باشد. اصلاح سطح آلومینیوم توسط لیزر با پوششهای کامپوزیتی منجر به بهبود خواص سطحی از قبیل سختی و مقاومت به سایش شده است. ریز ساختار و خواص مکانیکی پوشش حاصل منحصر به فرد بوده و با دیگر روشهای پوشش دهی قابل دست یابی نمیباشد. در پژوهش حاضر، روش اصلاح سازی سطح توسط لیزر به منظور ایجاد پوشش کامپوزیتی Al / Al2O3 بر سطح آلومینیوم به کار گرفته شد. تاثیر پارامترهای مهم فرایند نظیر سرعت روبش لیزر و پیش گرم بر شکل هندسی پوشش و ناحیه متأثر از حرارت بررسی شد. مقاطع مورد نظر توسط میکروسکوپ نوری مورد مطالعه قرار گرفتند و در نهایت توسط نرم افزار MIP ابعاد پوشش اندازهگیری شد. نتایج نشان داد که شرایط بهینه فرآیند سرعت mm/s 250 و دمای پیشگرم 0C 130 است که میتوان به پوششی با ابعاد مناسب و عاری از حفره وترک دست یافت. ریزسختیسنجی ویکرز از مقطع عرضی پوشش نشان دهنده سختی دوبرابر سطح نسبت به زیرلایه و حاکی از کاهش گرادیانی سختی، از پوشش به زیرلایه میباشد علت افزایش دو برابری سختی در مقایسه با زیر لایه، حضور ذرات سخت Al2O3 و ریزدانه شدن ساختار میکروسکوپی پوشش میباشد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,

تاريخ : 25 مهر 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : ali | بازدید : <-PostHit->

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسي راهکارهاي مناسب جهت افزايش ظرفيت گلوگاههاي ريلي کشور تحت pdf دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسي راهکارهاي مناسب جهت افزايش ظرفيت گلوگاههاي ريلي کشور تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي راهکارهاي مناسب جهت افزايش ظرفيت گلوگاههاي ريلي کشور تحت pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسي راهکارهاي مناسب جهت افزايش ظرفيت گلوگاههاي ريلي کشور تحت pdf :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس مهندسی حمل و نقل و ترافیک ایران
تعداد صفحات: 15
نویسنده(ها):
محمد تمنایی – دانشجوی دکتری راه و ترابری دانشگاه تربیت مدرس تهران
محمود صفارزاده – استاد دانشگاه تربیت مدرس تهران
هاشم کلانتری – رئیس گروه بهره برداری مرکز تحقیقات راه آهن جمهوری اسلامی ایران

چکیده:
در حال حاضر، یکی از مشکلات اصلی سیستم حمل و نقل ریلی در اکثر شبکه های راه آهن دنیا، کمبود ظرفیت در شبکه است. این مشکل، در شبکه راه آهن ایران نیز به صورت یکی از مسائل اصلی و جدی وجود دارد و در آینده نزدیک با افزایش ناگزیر تقاضای حمل و نقل ریلی، به صورتی مضاعف رخ مینماید که تمهیدات اساسی جهت رفع آن، نیاز است. در این مطالعه، راهکارهای مختلف افزایش ظرفیت مسیرهای ریلی مورد بررسی قرار گرفت و ویژگیهای هریک بیان گردید. به منظور یافتن راهکارهای مناسب جهت افزایش ظرفیت گلوگاههای ریلی کشور، یک متدولوژی در پنج گام بر مبنای شرایط خاص هر گلوگاه و نیز ویژگیهای راهکارهای افزایش ظرفیت طراحی شد. در این متدولوژی، تقاضا و ظرفیت مسیر و نیز منافع و هزینه های مالی در صورت اجرای بسته راهکار افزایش ظرفیت در هریک از سالهای 1390 تا 1409 محاسبه میشود. متدولوژی مذکور با استفاده از ماکرو نویسی در محیط نرم افزار Excel پیاده سازی گردید. راهکارهایی که برای هریک از گلوگاهها مورد بررسی قرار گرفتند عبارتند از: بازگشایی یا احداث ایستگاه، دوخطه کردن، تراک بندی بلاک تکخطه و تراک- بندی بلاک دوخطه. در مجموع، آنالیز ظرفیت برای سیزده مسیر ریلی که در سال 1390 به عنوان گلوگاه مطرح شده بودند، انجام شد و برای هریک از این مسیرهای گلوگاهی، سناریوهای مختلف جهت افزایش ظرفیت، به نرم افزار ارائه شد و نهایتاً سناریوهای بهینه تعیین گردید.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,

تاريخ : 25 مهر 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : ali | بازدید : <-PostHit->

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تاريخ نگاري وصاف شيرازي تحت pdf دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاريخ نگاري وصاف شيرازي تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله تاريخ نگاري وصاف شيرازي تحت pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاريخ نگاري وصاف شيرازي تحت pdf :

مقاله تاريخ نگاري وصاف شيرازي تحت pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان و پاییز 1387 در مسكویه از صفحه 143 تا 164 منتشر شده است.
نام: تاریخ نگاری وصاف شیرازی
این مقاله دارای 22 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تاریخ نگاری
مقاله وصاف شیرازی
مقاله ایلخانان

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: شرفی محبوبه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
کتاب تجزیه الامصار و تزجیه الاعصار، مشهور به تاریخ وصاف، تالیف عبداله شیرازی، ملقب به وصاف الحضره، یکی از مهم ترین متون تاریخ نگاری ایرانی است. این کتاب در پنج جلد تنظیم شده و وقایع سال های 654 الی 727 هـ. ق. را مورد بررسی و تحلیل قرار داده است. این نوشتار می کوشد تاریخ نگاری وصاف را تحلیل و تبیین کند. بر این اساس، شکل شناسی و مضامین اثر وصاف، اهمیت و ویژگی های تاریخ نگاری او، منابع اطلاعاتی مورخ در نگارش کتاب مورد نظر، و سبک و شیوه نگارش وی از مهم ترین موضوعات آن به شمار می آید. مسلم است که بهره گیری وصاف شیرازی از روش تحلیلی بر پایه انتقاد و تعلیل و تلاش وی در اتخاذ روی کردی مبتنی بر بی طرفی تاریخی، تاریخ نگاری وی را به آنچه امروز از آن به تاریخ نگاری علمی یاد می شود، نزدیک ساخته است.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,

تاريخ : 25 مهر 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : ali | بازدید : <-PostHit->

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

پاورپوينت آشنايي با اصول طب انتقال خون تحت pdf دارای 37 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوينت آشنايي با اصول طب انتقال خون تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوينت آشنايي با اصول طب انتقال خون تحت pdf

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوينت آشنايي با اصول طب انتقال خون تحت pdf

قرار داده شده است

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوينت آشنايي با اصول طب انتقال خون تحت pdf :

اسلاید 1 :

nفرآورده های خونی تنها زمانی تجویز شوند كه اندیكاسیون قطعی داشته باشند.

nبا تزریق خون ، فرد در معرض ایجاد یكسری عوارض جانبی قرار می گیرد.

nتا حد امكان از تعداد كمتری واحد خون برای بیمار استفاده گردد.

nاز زمان خروج خون از سازمان تا زمان تزریق مسئول حفظ سلامت خون هستیم.

nبا نگهداری یا تزریق نامناسب خون نه تنها به بیمار كمك نمی كنیم بلكه عوارض انتقال خون را به او تحمیل نموده ایم.

n

اسلاید 2 :

nحجم 500-450میلی لیتر

nفاقد پلاكتهای فعال و فاكتورهای انعقادی ناپایدار

nنگهداری در دمای 6-2 درجه سانتگراد تا 35 روز

 موارد مصرف:

nخونریزی فعال و شدید

nتعویض خون        

nبیماران نیازمند گلبول قرمز وقتی پك سل در دسترس نباشد.

nBy pass

اسلاید 3 :

nسازگاری با ABO و Rh گیرنده

nتزریق طی حداكثر 4 ساعت

nهرگز دارویی دیگری به آن اضافه نگردد.

n 1واحد افزایش Hb و3 واحد افزایش Hct

اسلاید 4 :

nحجم300-200 میلی لیتر

nنگهداری در دمای 6-2 درجه سانتیگراد تا 35 روز

 مورد مصرف:

nآنمی علامتدار

 طریقه مصرف:

 همانند خون كامل/ جهت تسهیل جریان خون می توان50 تا 100 میلی لیتر نرمال سالین را با استفاده از ست تزریقی به شكل Y به آن اضافه كرد.

n

اسلاید 5 :

nA: آنمی همراه با كمبود آهن

n B: آنمی پرنیسیوز

nC: كمبود تغذیه‌ای

nD: عدم جذب گوارشی

nE : ترمیم زخم

nF: كمبود فولات و B12

nG: آنمی همولتیك ارثی

nH: برای بهبود حال عمومی

در این بیماران فقط هنگامی كه خونریزی فعال از دستگاه گوارش یا جاهای دیگر بدن باشد نیاز به تزریق داریم البته در چنین بیمارانی هدف تصحیح هموگلوبین نیست بلكه هموگلوبین در حدی باشد كه بیمار علائم حیاتی پایدار داشته باشد.

اسلاید 6 :

Washed RBCS are RBCs washed with saline to remove most of the plasma.

nWashed red cells are rarely used and are indicated only for patients with:

1)severe allergic reactions associated with transfusion or immunoglobulin A (IgA) deficiency.

2)Paroxysmal nocturnal haemaglobinuria

3)Severe recurrent transfusion reactions

nWashed RBCs must be given through a standard blood filter, can transmit hepatitis and other infectious diseases

nBecause bag must be entered to introduce saline, washed RBCs must be given within 24 hrs of preparation.

n

اسلاید 7 :

nحجم70-50 میلی لیتر

nنگهداری در دمای 24-20درجه برای حداكثر5روزروی شیكر

nنگهداری طولانی تر احتمال تكثیر باكتریها و سپتی سمی را در گیرنده افزایش می دهد.

 موارد مصرف:

nترومبوسیتوپنی

nاختلال عملكرد پلاكتی

اسلاید 8 :

n1 unit of platelet concentrate/10 kg body weight: in a 60 or 70 kg adult, 4–6 single donor units containing at least 240 x 109 platelets should raise the platelet count by 20–40 x 109/L

n Increment will be less if there is:

    — Splenomegaly

    — Disseminated intravascular coagulation

    — Septicaemia

اسلاید 9 :

nدر صورتی كه تعداد پلاكت‌های بیمار كمتر از 000/10 در میكرولیتر یا كمتر از 000/20 در میكرولیتر و همراه با تب باشد.

nمواردی كه تولید پلاكت در مغز استخوان كاهش یافته باشد و یا بین 10000تا20000در میكرولیتر باشد مانند بیماران دارای بدخیمی‌های خونی و یا بیمارانی كه تحت كموتراپی بوده‌اند.

nشمارش پلاكت كمتر از 000/50 در میكرولیتر برای جراحی‌های كوچك.

nشمارش پلاكت كمتر از 000/80 در میكرولیتر برای جراحی‌های بزرگ.

nشمارش پلاكت كمتر از 000/50 در میكرولیتر در بیمارانی كه خونریزی فعال دارند.

n شمارش پلاكت كمتر از 000/50 در میكرولیتر در بیمارانی كه تحت ترانسفوزیون وسیع قرار داشته‌اند.

nشمارش پلاكت كمتر از 000/50 در میكرولیتر در بیمارانی كه قرار است مورد اعمال تهاجمی قرار می‌گیرند.

n

اسلاید 10 :

nنباید قبل از تزریق در یخچال نگهداری شوند زیرا سبب كاهش عملكرد پلاكتی میشود.

nباید طی 30 دقیقه تزریق شوند.

nدرصورت امكان باید از كنسانتره های پلاكتی كه سازگاری ABO دارند استفاده شود (جز درموارد اورژانس)

nپلاكتهایی كه از اهدا كنندگان Rh مثبت تهیه شده اند نباید برای خانمهای Rh منفی كه در سنین باروری هستند تجویز شوند.

nواكنشهای آلرژیك كهیرزا وواكنشهای تبزای غیر همولیتیك

بخصوص در بیماران با سابقه تزریق خون دیده می شود.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,

تاريخ : 25 مهر 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : ali | بازدید : <-PostHit->

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تحقيق تاريخچه مهندسي صنايع تحت pdf دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقيق تاريخچه مهندسي صنايع تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي تحقيق تاريخچه مهندسي صنايع تحت pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن تحقيق تاريخچه مهندسي صنايع تحت pdf :

1-1- سیر شکل‌گیری مهندسی صنایع تا جنگ جهانی دوم
اولین فعالیت‌های مهندسی صنایع مربوط به اقتصاددانهای کاربردی و صنعتگرها است که در حدود سالهای 1800 در انگلستان شکل گرفت. آدام اسمیت1 ، اقتصاددان معرف اسکاتلندی، در سال 1776 در کتاب ثروت ملل ایده تقسیم کار را برای بهبود بهره‌وری مطرح کرد. پیاده‌سازی این ایده روی فعالیت سوزن سازی در یک کارگاه نشان داد که با تقسیم فعالیت به چهار عملیات جداگانه، خروجی 5 برابر افزایش یافت. وقتی که یک کارگر تمام فعالیت را انجام می‌داد در هر روز 1000 سوزن تولید می‌کرد ولی وقتی 10 کارگر به چهار فعالیت تخصصی و جداگانه گمارده شدند می‌توانستند 48000 سوزن تولید کنند. علاوه بر اینکه ظرفیت تولید افزایش یافت، اسمیت نشان داد که با این ایده هزینه ساخت نیز کاهش می‌یابد. اسمیت علت کاهش هزینه ساخت را چنین بیان کرد:
انجام یک کار توسط یک نفر به صورت مکرر باعث به وجود آمدن مهارت خاص در آن فرد برای انجام آن کار می‌گردد بنابراین می‌تواند در زمان کمتری آن را به پایان رساند.
صرفه‌جویی در زمان از دست رفته کارگر برای تغییر از یک کار به کار بعدی
اختراع ابزار جدید و مخصوص برای انجام هر یک از کارها
چارلز ببج2 در تکمیل ایده اسمیت بیان کرد که با گماردن هر کارگر به یک کار خاص، دیگر به مهارت و تجربه زیاد در کار ساخت و تولید نیاز نبوده و نرخ پرداخت به کارگران نیز می‌تواند کمتر باشد و بدین شکل هزینه تولید کاهش می‌یابد. وی نتیجه یافته‌های خود را در سال 1835 با عنوان «اقتصاد ماشین‌آلات و سازندگان3 » ارائه نمود.
در تولید ماشین بخار توسط ماتئو بولتون4 و جیمز وات5 ، استفاده از سیستم‌های مدیریت شامل استانداردها، روش‌های پیش‌بینی، استقرار کارخانه، طراحی کارخانه و سیاست‌های حقوق و پاداش در شکل ابتدایی خود برای کمک در هدایت، مدیریت و کنترل کارخانه آغاز شد.
توسعه مهندسی صنایع در آمریکا در سالهای اول 1900 توسط فردریک تیلور6 ، پدر مهندسی صنایع، آغاز شد. بر خلاف آدام اسمیت و چارلز ببج که نظریه‌پرداز و نویسنده بودند، تیلور کسی بود که از طریق انجام فعالیت‌های صنعتی و بر اساس آزمایش به توسعه اصول و مفاهیم پرداخت و توجه خود را روی روش‌های علمی انجام کار و مدیریت یک واحد تولیدی متمرکز ساخت. تا قبل از تیلور کارها بر اساس حسابهای سرانگشتی انجام می‌شد و از استانداردهای علمی، برنامه‌ریزی مدیریتی و رویه‌های تحلیل خبری نبود. هدف تیلور تغییر این وضعیت به شرایطی بود که نشان دهد مدیریت یک فعالیت علمی است و نه یک فعالیت اتفاقی و باری به هر جهت. وی چهار خط‌مشی زیر را مورد توجه قرار داد:
برای هر عنصر کاری یک پایه علمی توسعه دهید و آن را جایگزین روش‌های سر‌انگشتی کنید.
برای هر کار، بهترین کارگر را انتخاب کنید به جای اینکه کارگر خود، کار خود را انتخاب کند.
کار را به طور مساوی بین مدیریت و نیروی کار تقسیم کنید به طوری که هر یک وظایف و مسئولیت متناسب با خود را دارا باشد.
روح همکاری بین مدیریت و نیروی کار را توسعه دهید به طوری که کار بر اساس خط‌مشی اول و دوم انجام پذیرد.
در راستای هدف تیلور (یعنی مدیریت علمی) افراد دیگری از جمله گیلبرت7 و گانت8 به توسعه روش‌های علمی و سیستماتیک برای مطالعه و اندازه‌گیری کار، برنامه ریزی و زمانبندی تولید پرداختند. تا پیش از سال 1930 رشد چشمگیری در توسعه مهندسی صنایع ایجاد شد و حوزه‌هایی تحت عناوین زیر شکل گرفت:
روش‌های کار
اندازه‌گیری کار
طراحی کارخانه
سیستم‌های پاداش و حقوق
ارزیابی کار
تئوری سازمان
فاکتورهای انسانی
برنامه‌ریزی و کنترل تولید
تا اواخر سالهای 1940، توسعه مهندسی صنایع بر اساس روش‌های سنتی که توسط تیلور، گانت و گیلبرت پایه‌گذاری شده بود ادامه یافت. فلسفه وجودی مهندسی صنایع با توجه به نگرش و هدف به وجود‌آورندگان آن، ارائه راه‌حل‌های مؤثر و کارا برای مسائل مربوط به طراحی، تحلیل و ارزیابی بود.
1-2- تکامل مهندسی صنایع بعد از جنگ جهانی دوم
شکل‌گیری مهندسی صنایع به همراه تدوین فلسفه وجودی، مفاهیم، اهداف و مشخص شدن حوزه‌های کاربرد از یک طرف و از طرف دیگر ظهور حوزه‌های جدید قابل کاربرد در مهندسی صنایع طی سالهای جنگ جهانی دوم و بعد از آن، مهندسی صنایع را به حوزه‌ای تبدیل نمود که دارای معانی متفاوت نزد افراد مختلف بود. بهترین روش درک مهندسی صنایع جدید، درک چگونگی ارتباط آن با دیگر حوزه‌هاست. معمول‌ترین حوزه‌های مرتبط با مهندسی صنایع عبارتند از: مدیریت، علوم کامپیوتر، علم آمار، تحقیق در عملیات، علوم مدیریت9 ، مهندسی فاکتور‌های انسانی و مهندسی سیستم‌ها. در ادامه هر یک از حوزه‌های اشاره‌ شده، شرح داده شده و با مهندسی صنایع مقایسه می‌شوند.
1-2-1- مدیریت
بین همه حوزه‌های اشاره شده، مدیریت قدیمی‌ترین در تاریخ بشری است. بیشتر کتابهای مدیریت، توسعه مدیریت را با بحث روی مفاهیم علمی تیلور آغاز می‌کنند و خیلی از نویسندگان آن کتابها، تیلور را «پدر مدیریت علمی» می‌نامند همانگونه که مهندسین صنایع وی را «پدر مهندسی صنایع» می‌نامند. در اینجا این پرسش مطرح می‌شود که آیا مفاهیم مدیریت علمی تیلور تعمیمی دانشگاهی از مهندسی است یا مدیریت. بخشی از مدیریت با نام مدیریت تولید دارای وجه مشترکی با مهندسی صنایع است. در اینجا نیز از دید مدیریت، مدیریت تولید به جنبه هدایت منابع انسانی تولید توجه دارد در صورتی که مهندسی صنایع به تحلیل، طراحی و کنترل سیستم‌های بهره‌ور می‌پردازد. منظور از سیستم بهره‌ور سیستمی است که محصول یا خدمت تولید می‌کند. به عبارتی می‌توان گفت متخصصان مدیریت مجری سیستم‌هایی هستند که توسط مهندسین صنایع تحلیل، طراحی و ارزیابی شده‌اند.
1-2-2- تحقیق در عملیات
در جنگ جهانی دوم، نیروی نظامی انگلیس و آمریکا تیم‌هایی مرکب از ریاضیدانان، آماردان‌ها، دانشمندان فیزیک، مهندسین، بیولوژیست‌ها و روانشناس‌ها تشکیل دادند تا مسائل مختلف عملیاتی نظامی را مورد تحلیل قرار دهند. به عنوان مثال نیروی دریایی آمریکا 70 تحلیل‌گر از علوم مختلف را به کار گرفت. از آنجایی که این تیم‌ها برای تحقیق روی فعالیت ها و عملیات نظامی تشکیل شده بودند، چنین تحقیق، تحلیل و بررسی را «تحقیق در عملیات10 » نامیدند. تیم‌های تحقیق در عملیات به مسائلی از جمله مسائل زیر پاسخ دادند:
تعیین محل استقرار تجهیزات رادار
چگونگی جستجوی زیردریایی‌های دشمن
چگونگی تخریب مین‌های دریایی در دریاهای اطراف ژاپن
تعیین اندازه بهینه ناوگان‌های حمل مواد
توسعه استراتژی‌های مانور ناوهای جنگی هنگام حمله دشمن
همانطور که گفنه شد تا اواخر سالهای 1940 توسعه مهندسی صنایع مبتنی بر روشهای سنتی تیلور، گانت و گیلبرت بود. بعد از جنگ جهانی دوم و در اواخر سالهای 1940 و اوایل 1950، تحقیق در عملیات به واسطه موفقیت‌های به دست آمده در جنگ، جای خود را در فعالیت‌های صنعتی، بخش‌های خدماتی و سازمان‌های دولتی و خصوصی باز کرد. مفاهیمی که توسط تیلور، گانت، گیلبرت و دیگران توسعه داده شده بودند نیازمند تحلیل کمی دقیق‌تر و روش‌های سیستم‌گرا بودند که تا آن زمان به صورت سنتی به کار گرفته می‌شدند. ظهور تحقیق در عملیات، نقطه عطفی در تحول روش‌های مهندسی صنایع بود که نتیجه آن توسعه روش‌های کمی، الگوریتم‌های ریاضی و . . . بود که در بکارگیری مؤثر مفاهیم توسعه یافته توسط تیلور و دیگران استفاده شدند. ممکن است این پرسش مطرح شود که آیا مهندسی صنایع و تحقیق در عملیات یک نظام واحد هستند یا دو نظام جدا از هم؟ همانطور که دیده شد تاریخ مهندسی صنایع و تحقیق در عملیات جدای از هم است اما فلسفه وجودی هر دو یکی است یعنی ارائه راه‌حل‌های موثر و کارا برای مسائل مربوط به طراحی، تحلیل و ارزیابی.
تحقیق در عملیات یک روش عملی برای حل مسائل مدیریت است. این نظام شامل ساخت توصیف‌ها یا مدل‌های ریاضی، اقتصادی و آماری از مسائل تصمیم‌گیری برای بررسی شرایط پیچیدگی و نااطمینانی است. هم‌چنین تحلیل روابط تعیین‌کننده پیامدهای محتمل تصمیمات اتخاذ شده و ارائه شاخص‌های مناسب اثربخشی برای ارزیابی اهمیت نسبی گزینه‌های موجود از دیگر اهداف این نظام است.
تفاوت اصلی دو نظام مهندسی صنایع و تحقیق در عملیات در حوزه تحلیل و نوع‌ مدل‌ها و متدولوژی است که هریک استفاده می‌کنند. توسعه‌های اولیه مهندسی صنایع در ارتباط با کارگاه‌های ساخت و به شدت مبتنی بر استفاده از روش‌های سیستماتیک ذهنی به جای استفاده از روش‌های ریاضی بوده است. بعضی از این روش‌ها شامل برنامه‌ریزی فرایند، بهبود روش‌ها، استانداردسازی زمان انجام کار و ارزیابی کار می‌باشند که از جمله روش‌های سنتی مهندسی صنایع به شمار می‌آیند. اما در سی سال اخیر، بخش اعظم فعالیت‌های مهندسی صنایع از طریق تکنیک‌های تحلیلی مبتنی بر مفاهیم ریاضی کاربردی صورت گرفته است.
تحقیق در عملیات معمولاً با عملیات یک سیستم موجود شامل انسان و ماشین سر و کار دارد. این رشته می‌تواند در سیستم‌های مختلف از جمله سیستم‌های نظامی، فروشگاه‌ها، کارخانه‌ها، مزارع، مراکز خدماتی و غیره برای کنترل موجودی، توزیع مواد خام و ساخته شده، بررسی خطوط انتظار، تبلیغات، بهینه‌سازی حمل و نقل و تصمیم‌گیری به کار رود. معمولاً هدف، بهینه‌سازی یا استفاده بهتر از مواد، انرژی، انسان و ماشین‌آلاتی است که در سیستم موجود است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تاثير کود آلي ورمي‌کمپوست در بهره‌وري و توليد گوجه فرنگي ارگانيک تحت pdf دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثير کود آلي ورمي‌کمپوست در بهره‌وري و توليد گوجه فرنگي ارگانيک تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله تاثير کود آلي ورمي‌کمپوست در بهره‌وري و توليد گوجه فرنگي ارگانيک تحت pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثير کود آلي ورمي‌کمپوست در بهره‌وري و توليد گوجه فرنگي ارگانيک تحت pdf :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: اولین کنگره ملی فناوری تولید و فرآوری گوجه فرنگی

تعداد صفحات: 1

نویسنده(ها):

خسرو سلجوقی – عضو هیئت علمی بازنشسته معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهو
علیرضا قربانی – کارشناس کشاورزی
سید مجید ضیائی – کارشناس ومدیر عامل شرکت تعاونی در شرف تاسیس کود ورمی کمپوست مشهد
آرش صابر – کارشناس‌عالی تحقیق و توسعه محصولات زیست ‌فنّاوری

چکیده:

گوجه‌فرنگی که روزی‌ آنرا به عنوان یک گیاه تزئینی در منازل اشراف‌زادگان استفاده می‌شد، امروزه به عنوان یکی از اصلی‌ترین مواد غذایی سبد خرید مردم جهان قرار گرفته است و سال‌هاست که دانشمندان جهان درصدد مطالعه هرچه بیشتر بروروی خواص غذایی، دارویی و زیست‌محیطی این گیاه هستند. این مقاله که به همت جمعی از دوست‌داران طبیعت و محیط زیست گردآوری و نگارش شده دارای سهقسمت اصلی است:در قسمت اول ضمن بیان مقدمه‌ای کوتاه در خصوص گیاه گوجه‌فرنگی به تفضیل برخی از خواص و کاربردهای استثنایی، استفاده‌های پزشکی در کشورهای جهان و به طور خاص آسیای جنوب شرقی، ترکیبات شیمایی موجود در این گیاه، بسترهای مناسب رشد و پرورش و در نهایت نقش کود و خاک مناسب در جهت رشد گیاه گوجه‌فرنگی مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.در قسمت دوم که با رویکرد تولید محصول ارگانیک و به طور خاص در این مقاله گوجه‌فرنگی ارگانیک می‌باشد ضمن تعریف غذای ارگانیک و معیار‌های تشخیص و تفاوت میان غذاهای معمولی و غذای ارگانیک به بیان دلایل پزشکی و سلامت تولید غذای ارگانیک اشاره خواهیم نمود و در راه رسیدن به خاک مطلوب برای تولید محصولات ارگانیک یکی از نعمت‌های خداوند را با توجه به گفته بزرگان دین و دانشمندان نسبت به نظاره نعمت‌های خداوند که برای رفاه و حل مشکلات انسان‌ها آفریده شده‌اند معرفی خواهیم نمود. ایننعمت خداوند که یکی از انواع کرم‌های خاکی می‌باشد که توان تولید کود ورمی‌کمپوست را دارد. درقسمت سوم جهت روشن شدن برخی از خواص تولید غذاهای ارگانیک مثال عملی و اجرایی تولید محصولات ارگانیک در کشور اتیوپی مورد مطالع و بحث قرار خواهد گرفت که با بیان برخی از آمار و اطلاعات مالی، وزنی و حجمی مزیت‌های نسبی میان تولید محصولات ارگانیک و غیر ارگانیک بحث گردیده است و در نهایت به رابطه میان تولید کود ورمی‌کمپوست و تولید محصولات غذایی ارگانیک و به طور خاص در این مقاله گوجه فرنگی ارگانیک خواهیم پرداخت که ضمن معرفی مزایای استفاده از گوجه فرنگی ارگانیک به صورت مختصر نیز در خصوص مسایل اقتصادی تولید این محصول بحث و بررسی می‌گردد و راه‌کارهای عملی در کشور عزیزمان ایران جهت مطالعه و بررسی‌های بیشتر پیشنهاد خواهد شد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,

تاريخ : 25 مهر 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : ali | بازدید : <-PostHit->

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله اندازه گيري برخي از خواص فيزيکي خرما (رقم گيووني) تحت pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اندازه گيري برخي از خواص فيزيکي خرما (رقم گيووني) تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله اندازه گيري برخي از خواص فيزيکي خرما (رقم گيووني) تحت pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اندازه گيري برخي از خواص فيزيکي خرما (رقم گيووني) تحت pdf :

سال انتشار: 1386

محل انتشار: سومین کنفرانس دانشجویی مهندسی ماشینهای کشاورزی

تعداد صفحات: 8

نویسنده(ها):

مهدی کرامت جهرمی – دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشکده بیوسیستم، دا
شاهین رفیعی – هیئت علمی گروه مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشکده بیوسیتم، دانشگاه ت
علی جعفری – هیئت علمی گروه مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشکده بیوسیتم، دانشگاه ت
رضا میراشه – دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه تهران

چکیده:

در این پژوهش برخی خواص فیزیکی خرما ( رقم گیوونی) نظیر جرم و ابعاد خرما، چگالی هر دانه از خرمای هسته دارو بی هسته شده (بدون تغییر شکل)، چگالی توده ای، تخلخل و مساحت سطوح تصویر شده خرما اندازه گیری شده است .همچنین زاویه اصطکاک ایستایی خرما با سه سطح گالوانیزه، شیشهای و چوب چندلایه به دست آمد . درصد رطوبت به ترتیب 21/23 و 12/90 برای خرمای بی هسته و هسته آن بر مبنای وزن تر آنها به دست آمد، نتابج تحقیق نشان میدهد که. طول، عرض و ضخامت میانگین خرمای گیوونی به ترتیب 30/68 ، 18/63 و 17/36میلی متر و میانگین سطوح تصویر شده آن به ترتیب در راستای عمود بر بزرگترین طول، عرض مربع به دست آمد. میانگین جرم خرمای گیوونی نیزخرما256/97، 432/71 و 464 میلی متر مربع به دست آمد. میانگین جرم خرمای گیوونی نیز 4/86 گرم اندازهگیری شد . چگالی هر دانه از خرمای هسته دار، خرمای بیهسته شده (بدون تغییر شکل) و چگالی تودهای خرما به ترتیب 1/11 و 1/36 و 0/54 گرم بر سانتی متر مکعب و درصد تخلخل توده خرما 4/69 بدست آمد میانگین زاویه اصطکاک ایستایی خرما به ترتیب با سطوح گالوانیزه شیشهای و چوب چندلایه 26/33 و 25/67 و 34 درجه به دست آمد. نتایج این تحقیق در زمینه بسته بندی خرما، درجه بندی و سورتینگ، طراحی هستهگیرها، طراحی تجهیزات انتقال و; مفید وکاربردی است


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,

تاريخ : 25 مهر 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : ali | بازدید : <-PostHit->

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بانکداري الکترونيکي و تاثير آن بر فرايندهاي اجرايي بانک تحت pdf دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بانکداري الکترونيکي و تاثير آن بر فرايندهاي اجرايي بانک تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بانکداري الکترونيکي و تاثير آن بر فرايندهاي اجرايي بانک تحت pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بانکداري الکترونيکي و تاثير آن بر فرايندهاي اجرايي بانک تحت pdf :

سال انتشار: 1384

محل انتشار: سومین همایش ملی تجارت الکترونیک

تعداد صفحات: 13

نویسنده(ها):

سیدولی ا; فاطمی اردکانی – مدیر کل تحقیقات و فناوری بانک سامان

چکیده:

به طور کلی، بانکداری الکترونیکی اشاره به هر گونه فعالیتی بانکی دارد که توسط ابزارهای الکترونیکی انجام می شود. مهمترین توسعه بانکداری الکترونیکی از دهه 1960 میلادی با ظهور دستگاه های خود پرداز (ATM) حاصل گردید. اما امروزه بانکداری الکترونیکی محدوه وسیعی از خدمات از جمله استفاده از کارتهای هوشمند، کارت پول، کارتهای اعتباری، اینترنت بانک، موبایل بانک، تلفن بانک و موارد دیگری را شامل می شود که منجر به ارائه روشهای جدیدی از خدمات بانکی گردیده به نحوی که در چنین سیستمی ارائه خدمات مالی، محدود به یک منطقه جغرافییایی و یا زمان خاص (8 صبح تا 4 بعدازظهر) نیست.
در میان انواع مختلف خدماتی که تحت عنوان بانکداری الکترونیکی در اختیار مشتریان قرار می گیرد، اینترنت اگرچه دارای قدمتی کمتر است اما در سالهای اخیر شاهد رشد چشمگیری هم از طرف عرضه و هم از طرف تقاضا بوده است. اینترنت برای اولین بار در سال 1995 توسط بانک SFNB به کار گرفته شد در حالیکه رشد روز افزون آن توجهات بسیاری را به خود معطوف نمود به نحوی که در سال 1998 اینترنت بانک به عنوان بخشی مجزا در بانک رویال کانادا با دارایی حدود 180 میلیارد دلار درآمده بود که در حدود 9/5 میلیون نفر را پوشش می داد. طبق پیش بینی هایی که Data Monitor ارائه داده است،تعداد مشتریان استفاده کننده از بانکداری اینترنتی در اروپا از 4/5 میلیون نفر در سال 1999 به 21 میلیون نفر در سال 2004 افزایش یافته است. چنین گزارشها و آمارهایی نشان دهنده اقبال روز افزون مردم از بانکداری اینترنتی است. اما چرا بانکداری اینترنتی این چنین مورد استقبال قرار گرفته است؟ تاثیرات بانکداریاینترنتی بر رفتار مشتریان و نهادهای ارائه دهنده خدمات مالی چیست؟ فرایندهای اجرایی بانک چگونه تحت تاثیر اینترنت بانک قرار گرفته است؟
باتوجه به تاثیر اینترنت بر کانال ارائه خدمات، در این تحقیق تلاش شدده است با ارائه تصویری از کانال ارائه خدمات در یک نهاد و موسسه مالی، نقش اینترنت را در آن تحلیل نموده و مشخص نماییم که اساسا از دیدگاه مشتریان خدمات مالی و عرضه کنندگان آن، اینترنت دارای چه اثری بر فرایندهای اجرایی است؟


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,

تاريخ : 25 مهر 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : ali | بازدید : <-PostHit->

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کارآفرینی تولید نان فانتزی تحت pdf دارای 35 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارآفرینی تولید نان فانتزی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

فصل اول :
هدف كلی :
اشتغال زایی در سطح كشور با توجه به بالا بودن درصد یكاری و همچنین كسب سود و نیز ارائه بهترین راهها برای تولید و با كیفیت تر نان كه باعث رضایت مصرف كنندگان می‌گردد .
هدف جزیی :
1. اشتغال زایی
2. سود آوری
3. اراعه یك كار مولد
4. كاهش ضایعات نان
5. افزایش كیفیت تولید
6. شكوفایی اقتصادی
7. رضایت مردم از نان‌های فانتزی

ضرورت تحقیق :
نان یكی از اصلی ترین ماده غذایی خانواده ها است و بخشی از درآمد خانواده را به خود اختصاص می‌دهد . پس دقت در تهیه و مصرف آن بسیار مهم می‌باشد . یكی از مهمترین اهداف موضوع نان ، اطلاع از مشكلاتی است كه در تهیه و پخت نان برای نانوای‌ها و خرید و استفاده نان‌ها برای مردم می‌باشد . ارزان بودن قیمت نان در مقایسه با مواد غذایی مشابه مانند : برنج باعث عدم توجه افراد جامعه نسبت به این ماده غذایی شده است و همچنین رشد روز افزون و تراكم شدید جمعیت ، تناسب تعداد و پراكندگی واحدهای تهیه و توزیع نلن را نسبت به متغاضیان به هم زده است . و نیز صف‌های تولانی نانوایی ها باعث می‌شود كه خانواده ها مبادرت به خریدن بیشتر از مقدار مورد نیاز خود كنند و بخشی از آن را مصرف و مازاد را دور بریزند ، و امروزه استفاده از نان فانتیزی توسط مردم به علل مختلفی چون ، پخت آسان – مصرف صحیح و تقریبا بدون ضایعات و بهداشتی تر بودن این نوع نان نسبت به نان‌های تئوری و سنتی بیشتر رایج گشته‌است . در این پروژه هر یك از علل به صورت مشروح بیان شدهخ تا با طرح این مسایل بتوانیم نان‌های دیگر را طوری پخت كنیم و راهكارهایی را استفاده كنیم كه همانند نان فانتزی از مزایای بیشتری از قبیل پخت با كیفیت و آسان كمتر شدن مایعات و .… برخوردار باشد .

1)مقدمه :
نان اصلی ترین غذای صفره خانواده های ایرانی است و به رغم فراز و نشیب‌های زیاد . در تولید گندم در تهیه آرد ، نحوه پخت و ورود انواع غذاهای جدید هنوز « نان » به عنوان اصلی ترین ماده غذایی نردم ما محسوب می‌شود بر اساس منابع آماری در حال حاضر حدود 30 درصد از نان طبخ شده در كشور به دلیل مختلف دور ریزی می‌شود و سالانه میلیونها تومان هزینه اضافی توسط اقشار مختلف مردم به صورت ضایعاتی مانند نان خشك ، نان كپك زده ، نان سوخته ، نان خمیر و بد پخت از چرخه مصرف به دور ریخته می‌شود .
به طور كلی در طول سالیان دراز كه پخت نان به شیوه سنتی رواج داشت . میزان ضایعات نان به شدت كنونی نبود . اما در دو دهه اخیر كه جمعیت كشور افزایش قابل توجهی داشته و لاجرم روشهای سنتی پخت پاسخگوی نیاز چنین جمعییتی نبوده است . روش‌های ماشینی پخت نیز رواج یافته است . عدم انطباق ذائقه مردم با نانی كه توسط دستگاه های ماشینی پخت می‌شود . نان گندم و آرد و نحوه عمل آوری خمیر نان توسط واحدهای نانوایی و عدم آموزش عملی متصدقان كار با دستگاههای پخت نان ماشینی و از طرفی نحوه نگهداری و مصرف نان توسط مصرف كننده را می‌توان عوامل تاثیر گذار بر ضایعات نان دانست .
در جهان صنعتی امروزه كیفیت به عنوان یكی از اساسی ترین ابزارها برای پیشرفت صنعت محسوب می‌شود . اگر تولید به معنای كلی و گسترده از روندی بهینه و مطلوب برخودار باشد طبیعی است كاهش و حتی گاهی حذف ضایعات را در پی دارد . در واقع اگر در تمامی مراحل تولید بتوانیم مقررات و ضرابط استاندارد در امراعات و اجرا كنیم از آفات ضایعات و در نتیجه خسارات اقتصادی مصون خواهیم بود و تولید و توجیه اقتصادی پیدا خواهد كرد كه این خود باعث شكوفایی اقتصاد ملی می‌شود .
در این میان صنایع تولید كننده مواد غذایی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند زیرا غذا از ضروریات زندگی و زنده بودن است . كیفیت ، ارزش غذایی ، بهداشت و سلامت ماده غذایی در برنامه استاندارد غذایی گنجانده شود .
تحقیقات صورا گرفته در زمینه بروز ضایعات موجود در صنعت تولید مواد غذایی حاكی از صنعت عوامل اجرایی استاندارد های مربوط به آماده سازی فرآیند پخت . نگهداری و توزیع مواد غذایی است .
در گستره زبان فارسی گندم و نان بنیاد هستی و پایه ادامه زندگی هست و بر اساس آیات متعددی در قرآن كریم از خوشه گندم به عنوان نعمت و بركت منبع اصلی غذا و یك دانه بهشتی نام برده شده‌است . از دیر باز اقوام و ادیان و ملل مختلف از گندم به عنوان الهه حاصلخیزی و زراعت ، هدیه‌ای از بهشت و نشانه‌ای از یمن و بركت الهی یاد می كنند .
گندم یكی از مهمترین ، ارزنده ترین و پایدار ترین دانه گیاهی است كه طی قرون و اعصار متمادی دو شرایط سخت و دشوار كره زمین به حیات خود ادامه داده است .
مهمترین فرآورده حاصل از گندم نان است . نان غذای اصلی مردم در بسیاری از كشورهای جهان می‌باشد . و روزانه قسمت زیادی از نیازهای تغذیه‌ای شامل انرژی ، پروتوئین ، املاح معدنی و ویتامینهای گروهB را تامین می‌نماید .
ناسپاسی امروز ما نسبت به این ماده غذایی با انهرش موجب به كار بردن زیاد عبارت « ضایعات نان » در محافل علمی و غیر علمی شده است .
تاریخ دقیق نانوایی كاملا مشخص نشده‌است . به احتمال بسیار قدیمیترین نان دنیا در پنج هزار سال 5000 قبل در سوییس پیدا شده كه در موزه لندن عزه‌ای از آن موجود است .
مشخصات طرح و تاریخچه
2)عنوان نان فانتزی
تاریخ و محل ثبت شركت : دی سال ?? تهران
نام شركت و نوع فعالیت آن : نان آوران سبوس تولید نان و شیرینی
ظرفیت تولید : 1000 تن
مبلغ سرمایه گذاری : 500000000 ریال
شركت سهامی خاص بوده و دارای 1000 سهم بین 10 نفر می‌باشد .
مجوز از وزارت صنایع – بازرگانی – استانداری – محیط زیست و وضارت بهداشت .
شرایط عملیاتی :
تعداد رضر كاری : 270 رضر
تعداد شیفت : نوبت زمان هر شیفت 8 ساعت

ردیف
مواد اولیه
مقدار
واحد
1
آرد 750 تن
2 نمك 17 تن
3
شكر 30 تن
4
روغن 20 تن
5 مایه مخمر 75/8 تن
6
افزودنی‌ها 6 تن
7
تخم مرغ 10 تن


مشخصات سهامداران دبیران سر مایه :
ردیف نام و نام خانوادگی تعداد سهام مبلغ اسمی مبلغ كل درصد
1 سروش سرامی 250 100000 25000000 025/0
2 آرمان سرامی 150 100000 15000000 015/0
3 مصطفی سرامی 200 100000 20000000 020/0
4 ایمان سرامی 300 100000 30000000 030/0
5 علی سرامی 100 100000 10000000 010/0
جمع 1000 100000 100000000 0100/0


برنامه تولیدات :
برنامه افزایش تولید تا ظرفیت عادی ملاحضات
نام محصول واحد ظرفیت اسمس سال اول سال دوم سال سوم سال چهارم سال پنجم
نان فانتزی تن 1000 080/0 085/0 090/0 010/0 010/0
نان ساندویجی
نان شیر مال
تعداد ررزكار در سال = 270 روز
تعداد شیفت در روز = 1 شیفت
ساعات كار در هر شیفت = 8 ساعت

مشخصات فنی ماشین آلات :
ردیف نام ماشین آلات قیمت تعداد برق مصرفی
1 فرنچت نان و شیرینی 1 3
2 میكسرخمیر(خمیر گیر) 1 5
3 تنار خمیر گیر(متحرك ) 4 -
4 چانه گیر 1 1
5 رول كن خمیر نواری 2 3=2*5/3
6 سرند یك طبقه ( الك كردن آرد ) 1 5/3
7 برش نان سوخاری 1 5/0
8 نرده‌های 2 طبقه چرخدار 20 -
9 میزكار جهت بسته بندی 2 -
10 آسیاب آرد سوخاری 1 5/5

ردیف نام و نام خانوادگی سمت حقوق و مزایای ماهیانه حقوق و مزایای سالیانه (12 ماه)
1 فاطمه میرزا كاشانی حسابدار 1231500 14778000
2 میرزا خوشرویی مدیر عامل 2220500 26646000
3 فیروز رئیسی تولید 1567500 18810000
4 علی ابی زاده تولید 1125200 13502400
5 مجتبی استاد تولید 2192000 2634000
6 سمیرا افضل آبادی بسته بندی 405000 4680000
7 منیر احدی پور بسته بندی 1213500 14562000
8 حمیدرضا پورخادم توزیع و فروش 1219500 14634000
9 هدایت نژاد كاو توزیع و فروش 2136500 25638000
10 امید نیك‌منش آزمایشگاه 1200000 14400000
جمع كل حقوق و مزایای پرسنل 174134400
بیمه سهم كار فرما ( 0/020 ) 34826880
جمع كل حقوق و مزایای سالیانه پرسنل 208961280


فصل سوم :
تعریف :
نان فانتزی نوعی نان ماشینی است كه له صورت نان ساندویجی « باكت » شیرمال و … تولید می‌شود . از نظر شكل ظاهری به صورت استوانه و دایره‌ای می‌باشد كه از نظر بافت داخلی حالت اسفنجی دارد .

ویژگی فیزیكی نان فانتزی :
الف : نان آماده به مصرف باید آری از آلودگی ظاهری میكروبی و قارچی بیماری زای تكه‌های آرد یا نمك و سایر اجزای خارجی قانی و آلی باشد .
ب : سطح خارجی نان باید آری از بریدگی غیر طبیعی باشد .
ت : رنگ پوسته نان باید یكنواخت و آری از سوختگی باشد .
ج : بافت داخلی نان نباید منفصل باشد .
بافت داخلی ( مغز ) نان نباید دارای حالت خمیری باشد .
ه : علائم مخصوص ناقص مواد ( همگن نشدن خمیر و یا ناقص مواد ) نباید مشاهده‌شود.
و : بافت داخلی ( مغز ) نان باید دارای حالت اسفنجی باشد .
دسته بندی كلای تولید شده در نایلون و سپس در كارتون صورت می‌گیرد.
كالای تولید شده نهائی و مصرفی مورد استفاده قرار می‌گیرد . و واسطه‌ای نمی‌باشد . پارامترهای مختلفی بر قیمت فروش محصولات تولیدی ، مؤثر خواهد بود كه شرح زیر می‌باشد .
1 – قیمت مواد اولیه مصرفی در تولید نان
2 – محل احداث واحد از نظر جغرافیائی
3 – هزینه نیروی انسانی مورد نیاز
4 – میزان عرضه و تقاضا
5 – ظرفیت تولیدی واحد .
با توجه به پارامترهای بالا قیمت فروش هر كالا دارای نوساناتی است كه میزان این تغییرات بستگی به عوامل ذكر شده و سایر عوامل دیگر دارد . خصوصا با توجه به اینكه نان فانتزی جزء مواد اصلی و خوراكی بشر است و همچنین با توجه به رشد جمعیت درصد بالا رفتن میزان تقاضا و ممنوع بودن واردات انواع نان . محصولات این واحد تولیدی دارای بازار مصرفی خوب و قیمت مناسب می‌باشد .

برآورد مواد اولیه :
در صد مواد اولیه برای نان ساندویجی
شرح مواد اولیه :
آرد 80% 560 تن
نمك 2%???? 14 تن
شكر 3% 1/2تن
روغن مایع 5/0% 5/3 تن
مایه مخمر 1% 7 تن
زرده تخم مرغ - -
شیر - -
آب به مقدار كافی
مواد افزودنی 6/0% 2/4 تن ...


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,

تاريخ : 25 مهر 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : ali | بازدید : <-PostHit->

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسي افزايش ترشوندگي آکنه هاي فولادي تحت pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسي افزايش ترشوندگي آکنه هاي فولادي تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي افزايش ترشوندگي آکنه هاي فولادي تحت pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسي افزايش ترشوندگي آکنه هاي فولادي تحت pdf :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: اولین کنفرانس پتروشیمی ایران

تعداد صفحات: 9

نویسنده(ها):

بیتا واعظیان – دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی شیمی و نفت، دانشگاه صنعتی شریف
علی اکبر سیف کردی – استاد ، دانشکده مهندسی شیمی و نفت، دانشگاه صنعتی شریف

چکیده:

ساخت آکنه های منظم جدید (ساختاریافته) در برجهای انتقال جرم، تحول بزرگی به وجود اورده است و اکثر برجها در حال تعویض تجهیزات داحلی با این نوع آکنه ها هستند، درطراحی آکنه ها، افزایش خاصیت ترشوندگی از اهمیت ویژه ای برخوردار است که باعث افزایش سطح انتقا لجرم و حرارت و در نتیجه افزایش بازده و کارایی در برجهای پر شدهمی شود. یک نوع اصلی این آکنه ها، فلزات هستند که خاصیت تر شوندگی در آنها بسیار کم می باشد. این مقاله به بررسی تجربی افزایش تر شوندگی اکنه ها ازجنس استیل می پردازد و هدف آن شناخت روشهای شیمیایی است که بتوان سطح استیل را دارای خاصیت فوق آبدوستی کرد. این خاصیت بر پایه استفاده از فتوکاتالیزور دی اکسید تیتانیوم استوار می ابشد. در اینجا، روش جدید سل – ژلبرای تولید روکش دی اکسید تیانیوم با ساحتار در مقیاس نانو بر سطح استیل به کار برده شده و خصوصیات و ویژگیهای سطح و خواص تر شوندگی استیل روکش شده به صورت سیستماتیک بررسی شده است. نتایج با بررسی کیفی و کمی، عکسبرداری و تحلیل مورفولوژی وزبری سطح تعیین شده و نشان می دهد که دراثر تشکی فیلم نازک TiO2 روی سطح استیل، زاویه تماسآب با سطح به میزان قابل ملاحظه ای کاهش می یابد. همچنین زبری فیلم تولیدی با افزودن پلی اتیلن گلایکول (PEG) بهمحلول سل افزایش یافته و این افزایش سختی نیز در کاهش زاویهتماس و افزایش تر شوندگی نقش زیادی دارد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,