خريد بک لينک
خريد سکه ساکر
خرید گیفت کارت
deli meat
Tobacco
Window repair
خرید یخچال ال جی
Window repair
فلنج
مقالات من
تاريخ : 28 اسفند 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : ali | بازدید : <-PostHit->

برای دریافت اینجا کلیک کنید

SHIP'S VETTINGAND IT'S EFFECTON SAFETY OF SEA TRANSPORTATION تحت pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد SHIP'S VETTINGAND IT'S EFFECTON SAFETY OF SEA TRANSPORTATION تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي SHIP'S VETTINGAND IT'S EFFECTON SAFETY OF SEA TRANSPORTATION تحت pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن SHIP'S VETTINGAND IT'S EFFECTON SAFETY OF SEA TRANSPORTATION تحت pdf :


سال انتشار : 1391

نام کنفرانس یا همایش : دهمين همايش بين المللي سواحل، بنادر و سازه هاي دريايي

تعداد صفحات : 6

چکیده مقاله:

Vetting is a risk assessment process carried out by charterers and terminal operators in order to avoid making use of deficient ships or barges when goods are being transported by sea or by inlandwaterways. Vetting means to make a thorough inspection of… · In the shipping industry, it is the potential charterer making a thorough inspection of yourship with a view to chartering (hiring) it, based on the results of the inspection; · Vetting Inspections reports are now available to Port State Control through the SIRE or CDI databases. This voluntary system is in no way intended to replace certification by classification societies, whose responsibility it is to certify that a vessel is seaworthy and complies with maritime safety regulations. Oil companies’ vetting departments help them choose a suitable vessel from among the certified vessels exclusively. Vetting enables the charterer to optimize vessel selection by matching available vessels to operational requirements of the voyage and therefore maximizing efficiency. So, in order to carry a cargo, it is now a requirement that the vessel is approved by the company chartering the vessel. Either by physical inspection or by reference to a database inspection report. This paper treats ship owner's duty to supply a seaworthy ship and the owner's strict liability for pollution damage. This strict liability is regulated in international conventions, such as the 1969 Civil Liability Convention. For a long time, vetting has been deemed a completely voluntary process without legal consequences for the neither the charterer nor the cargo owner [1].


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله مدل سازي و تعيين تابع تبديل فشارمحفظه احتراق واحد اشکودا نيروگاه مشهد تحت pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدل سازي و تعيين تابع تبديل فشارمحفظه احتراق واحد اشکودا نيروگاه مشهد تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله مدل سازي و تعيين تابع تبديل فشارمحفظه احتراق واحد اشکودا نيروگاه مشهد تحت pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدل سازي و تعيين تابع تبديل فشارمحفظه احتراق واحد اشکودا نيروگاه مشهد تحت pdf :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: دومین کنفرانس نیروگاههای برق

تعداد صفحات: 6

چکیده:

حلقه کنترل بویلریکی ازاصلی ترین حلقه های کنترل درواحدهای بخاراست دربویلرهایی که محفظه احتراق تحت خلاء دارند فشارمحفظه احتراق نقش تعیین کننده درحلقه کنترل بویلردارد هدف ازاین مقاله بررسی بهینه سازی کنترل فشارمحفظه احتراق دربویلر است بدین منظورضمن بدست آوردن توابع تبدیل مربوطه عملگرهای سیستم کنترل دبی هوا و فشارمحفظه احتراق نیروگاه مشهد توضیح داده شده است نتایج حاکی ازآن است که استفاده ازیک مدل مرتبه دوم بعنوان تابع تبدیل کل سیستم سبب ایجادرفتار مشابه و کسب تغییرات ثوابت آن دربازه های مشخصی میگردد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله بررسي رابطه عليت بين توليد ناخالصداخلي و حجم گاز هاي گلخانه اي در ايران ( مطالعه موردي : گاز دي اکسيد کربن ) تحت pdf دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسي رابطه عليت بين توليد ناخالصداخلي و حجم گاز هاي گلخانه اي در ايران ( مطالعه موردي : گاز دي اکسيد کربن ) تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي رابطه عليت بين توليد ناخالصداخلي و حجم گاز هاي گلخانه اي در ايران ( مطالعه موردي : گاز دي اکسيد کربن ) تحت pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسي رابطه عليت بين توليد ناخالصداخلي و حجم گاز هاي گلخانه اي در ايران ( مطالعه موردي : گاز دي اکسيد کربن ) تحت pdf :

سال انتشار: 1386

محل انتشار: ششمین کنفرانس اقتصاد کشاورزی ایران

تعداد صفحات: 16

چکیده:

ازآنجا که بررسی ابعاد اقتصادی انتشارگازهای گلخانه ای وآثار زیست محیطی مربوطه ، خصوصاً در شر ایطکنونی که حجم گازهای گلخانه ای با روندی صعودی درحال افزایش می باشند، از اهمیت قابل توجهی برخوردار است، لذا دراین مطالعه وجود رابطه بین انتشارگازگ لخانه ای د ی اکسیدکربن و میزان تولید ناخالص داخلی واقعی ایران طی سالهای 1339 الی 1378 بررسی شده و با استفاده از نتایج حاصله به تحلیل منحنی زیست محیطی کوزنتس مربوطه در شرایط ایران پرداخته شده است . جهت دستیابی به این اهداف، از آزمون استاندارد علیت گرنجر و آزمون علیت هسیائو استفاده شده و تابع درجه دوم با استفاده از روش OLS برآورد گردیده است . نتایج به دست آمده حاکی ا ز وجود یک رابطه یک طرفه ازحجم گاز دی اکسیدکربن برتولید ناخالص داخلی می باشد . ازسوی دیگر از آنجایی که نرخ رشد حجم گاز دی اکسیدکربن بیشتر از نرخ رشد تولید ناخالص داخلی می باشد، لذا منحنی زیست محیطی کوزنتس در شرایط ایران ، فرم مورد انتظار ی که در تحلیل های نظری مطرح شده است را دارا نمی باشد . بعبارتی موقعیت اقتصای کشور هنوز در شرائطی نمی باشد که بتواند باعث کاهش آلاینده های زیست محیطی گردد .


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,

تاريخ : 28 اسفند 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : ali | بازدید : <-PostHit->

برای دریافت اینجا کلیک کنید

بررسي تاثيردما و اشعه UVدرC بر فعاليت ضد قارچي کاهو تحت pdf دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسي تاثيردما و اشعه UVدرC بر فعاليت ضد قارچي کاهو تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي بررسي تاثيردما و اشعه UVدرC بر فعاليت ضد قارچي کاهو تحت pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن بررسي تاثيردما و اشعه UVدرC بر فعاليت ضد قارچي کاهو تحت pdf :


سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : کنفرانس بين المللي توسعه با محوريت کشاورزي، محيط زيست و گردشگري

تعداد صفحات : 13

چکیده مقاله:

سبزیجات برگی به سبب ارزش غذایی فراوانی که دارند دربسیاری از کشورهای جهان به طور عمده قسمت قابل توجهی از سبد روزانه خواربار خانواده را تشکیل میدهند.سبزیجاتی مانند نعناع ،ریحان ،کاهو ،تره ،شاهی ،مرزه ،جعفری ،شوید واسفناج به لحاظ دارا بودن انواع ویتامین ها ،مواد معدنی ،مواد پروتئینی ومواد سلولزی نقش بسیار مهمی در تغذیه وسلامتی انسان ایفا می کنند. در این آزمون از نمونه کاهو استفاده شده است و تیمارهای مورد استفاده دما (محیط-یخچال) و اشعه UV با دوزهای ( طول موج kj/m3 4.30 - باطول موج kj/m3 6.45 - باطول موج kj/m3 8.60 ) کار شده است. استفاده از تیمار اشعه در رشد کلنی های کپک ومخمر تاثیر مطلوبی داشته به صورتی که تیمار سوم در طی ده روز نگهداری بعد سه روز کشت رشد کلنی های کمتری داشته ،نمونه 2و 3 بعد از تیمار با اشعه بعد از پنج روز نگهداری و شمارش کشت بعد از سه روز رشد کلنی هایی شبیه به هم دارند و بین این دو تیمار در روز پنجم نگهداری نمونه اختلاف معنی داری وجود نداشت.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,

تاريخ : 27 اسفند 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : ali | بازدید : <-PostHit->

برای دریافت اینجا کلیک کنید

تحقيق لباس هاي محلي ايران تحت pdf دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقيق لباس هاي محلي ايران تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي تحقيق لباس هاي محلي ايران تحت pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن تحقيق لباس هاي محلي ايران تحت pdf :

پوشش ایرانی از ابتدای تاریخ باستانی این کشور تا کنون دست خوش تحولات جدی نشده و مفهوم پوشش از زمان باستان به این سو در فرهنگ ایرانی حفظ شده است.
پوشش زن و مرد ایرانی ازجمله مسایلی است که از دوران باستان در ایران دارای اهمیت بوده و در شرع مقدس اسلام نیز برآن تأکید بسیار شده است. پوشش ایرانی از ابتدای تاریخ باستانی این کشور تا کنون دست خوش تحولات جدی نشده و مفهوم پوشش از زمان باستان به این سو در فرهنگ ایرانی حفظ شده است. بررسی پوشاک از این لحاظ اهمیت دارد که می توان اطلاعاتی دررابطه با سیر تحول تاریخی, زیبا شناسی, اعتقادات, طبقات اجتماعی و پیشرفت صنعت به ویژه نساجی و پارچه بافی یک قوم یا تمدن کسب کرد.
به طورکلی عوامل موثر بر فرم لباس ها درجوامع مختلف عبارتند از:
) شرایط جغرافیایی و محیطی و آب و هوا
) نحوه زندگی و اسکان و اوضاع اجتماعی
) جنگ ها و اوضاع سیاسی و نوع حکومت
) شرایط و اوضاع اقتصادی و پیشرفت های تکنولوژی
) اعتقادات مذهبی و آداب و رسوم
) نظام طبقاتی حاکم بر جامعه
) روابط فرهنگی, اقتصادی و سیاسی با سرزمین های مجاور.
پوشاک ایرانیان در زمان قبل از میلاد تا دوران جنگ های صلیبی، ادامه لباس بابلی ها و آشوری ها و بسیارمتنوع و گوناگون بود. آن ها لباسی به نام «کندیس» به تن می کردند که از پشم، کتان و ابریشم تهیه می شد. کندیس موجود در این دوران لباسی بود با آستین های گشاد که به صورت پیلی هایی منظم در پشت بازو قرار می گرفت. دامن این لباس در جلو شکم یا در زیر پهلوها چین می خورد و به شکل پیلی هایی منظم در می آمد. در زیر این لباس، پیراهن و شلوار زیر و جوراب می پوشیدند. براساس اعتقاد پژوهش گران، این نخستین باراست که در تاریخ، لباس زیر، آن هم از نوع دوخته شده آن مطرح شده است

برای دریافت اینجا کلیک کنید





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,


برای دریافت اینجا کلیک کنید

بررسي تأثير سطوح مختلف شوري و آب آبياري برعملکرد و برخي ويژگي هاي برگ اسفناج تحت pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسي تأثير سطوح مختلف شوري و آب آبياري برعملکرد و برخي ويژگي هاي برگ اسفناج تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي بررسي تأثير سطوح مختلف شوري و آب آبياري برعملکرد و برخي ويژگي هاي برگ اسفناج تحت pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن بررسي تأثير سطوح مختلف شوري و آب آبياري برعملکرد و برخي ويژگي هاي برگ اسفناج تحت pdf :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : دومين کنگره ملي آبياري و زهکشي ايران

تعداد صفحات : 10

چکیده مقاله:

اصولا کمبود منابع آب با کیفیت مناسب موضوع مهمی در مناطق خشک، نیمه خشک و مرطوب است. در این راستا، امکاناستفاده از آب دریای خزر با توجه به اینکه میزان شوری آن نسبت به دیگر دریاهای آزاد کمتر است برای آبیاری مطلوب به نظر می رسد.پژوهش حاضر به منظور بررسی تأثیر سطوح مختلف شوری و آب آبیاری بر عملکرد و برخی خصوصیات برگ اسفناج در طی پاییز وزمستان 1394 در گلخانه گروه مهندسی آب دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان انجام شد. برای تعیین سطوح رطوبتی مورد نظر از تشت تبخیر کلاس A که در محل گلخانه قرار گرفت استفاده شد.مقدار آب آبیاری در سطوح (EP80%)I(1؛ (EP100%)I(2 و (EP120%)I(3) بر اساس میزان تبخیر تجمعی در هر سه روز محاسبه گردید. سپس بر طبق تیمارهای شوری 20، 10، 30، 40 و 50% ترکیب آب دریا با آب معمولی به هر گلدان داده شد. هر تیمار شامل سه تکرار،و درمجموع،آزمایش شامل 54 گلدان در قالب طرح فاکتوریلکاملا تصادفی بود. نتایج این تحقیق نشان داد که سطوح شوری در سطح احتمال یک درصد بر برخی خصوصیات برگ مانند سطح برگ،طول برگ و محتوی نسبی آب برگ تاثیر معنی داری داشت، همچنین تنها پارامتر متأثر از مقدار آب آبیاری، کلرفیل برگ بود که درسطح احتمال یک درصد تحت تأثیر قرار گرفت. اما تأثیر توأم دو عامل سطوح شوری و آبیاری بر هیچ یک از خصوصیات مورد بررسیتاثیر معنی داری نشان نداد. همچنین وزن تر و خشک اندام هوایی و تعداد برگ اسفناج نیز تحت تاثیر هیچ یک از عوامل قرار نگرفتند.


برای دریافت اینجا کلیک کنید





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,

تاريخ : 27 اسفند 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : ali | بازدید : <-PostHit->

برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله حکمراني خدمات زيست بوم براي توسعه پايدار تحت pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله حکمراني خدمات زيست بوم براي توسعه پايدار تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله حکمراني خدمات زيست بوم براي توسعه پايدار تحت pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله حکمراني خدمات زيست بوم براي توسعه پايدار تحت pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی الکترونیکی کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
تعداد صفحات: 6
چکیده:
برای بهره برداری پایدار از خدمات زیست بوم(منافع انسان از محیط زیست) بایستی خدمات مختلف آنها را در مقیاس زمانی و مکانی شناسائی نمود. سپس شیوه ای برای حاکمیت رفتار و روابط فردی و اجتماعی متناسب با هر یک از خدمات لازم می باشد. با شکل گیری مفهوم حکمرانی تلاش های بسیاری برای جاری ساختن حکمرانی خدمات زیست بوم صورت گرفته است.سب کهای مختلف حکمرانی شامل سب کهای بازار، دولتی، غیر رسمی، و نهادهای محیط زیست مورد توجه قرار گرفته است.هرچند هریک از آنها توانایی پیشبرد بخشی از حکمرانی خدمات زیست بوم را دارند. اما تلفیقی از این سبکها میتواند حکمرانی خدمات زیست بوم را جاری سازد.


برای دریافت اینجا کلیک کنید





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله تجزيه عليت و رگرسيون عملکرد دانه ژنوتيپهاي مختلف گلرنگ تحت سطوح مختلف آبياري تحت pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزيه عليت و رگرسيون عملکرد دانه ژنوتيپهاي مختلف گلرنگ تحت سطوح مختلف آبياري تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله تجزيه عليت و رگرسيون عملکرد دانه ژنوتيپهاي مختلف گلرنگ تحت سطوح مختلف آبياري تحت pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزيه عليت و رگرسيون عملکرد دانه ژنوتيپهاي مختلف گلرنگ تحت سطوح مختلف آبياري تحت pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی تنش های گیاهی غیر زیستی
تعداد صفحات: 5
چکیده:
به منظور تجزیه علیت عملکرد دانه ژنوتیپهای مختلف گلرنگ تحت سطوح مختلف سطوح آبیاری، این مطالعه به صورت کرت خرد شده در قالب بلوک کامل تصادفی با 3 تکرار در سال زراعی 89-90 در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه جیرفت انجام شد. ده صفت مختلف زراعی در این مطالعه اندازه گیری شد. بر اساس نتایج تجریه و تحلیل چند متغیره رگرسیون گام به گام ، در شرایط 70 و 120 میلیمتر تبخیر از تشتک کلاس Aتعداد دانه در طبق بالاترین اثر را بر عملکرد داشت و در شرایط 170 میلیمتر تبخیر از تشتک کلاس A تعداد شاخه اصلی به عنوان مهمترین صفت تاثیر گذار شناخته شد . طبق نتایج تجزیه علیت مشاهده شد که بیشترین اثر مستقیم بر عملکرد دانه را صفت تعداد طبق در بوته و پس از آن صفت وزن هزار دانه داشت. این نتایج بیانگرپتانسیل تعداد طبق در بوته در معیار انتخاب برنامه های اصلاحی برای بهبود عملکرد دانه در گلرنگ میباشد.


برای دریافت اینجا کلیک کنید





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,

تاريخ : 27 اسفند 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : ali | بازدید : <-PostHit->

برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله حل مسائل چند مدي با استفاده از الگوريتم جستجوي گرانشي تحت pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله حل مسائل چند مدي با استفاده از الگوريتم جستجوي گرانشي تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله حل مسائل چند مدي با استفاده از الگوريتم جستجوي گرانشي تحت pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله حل مسائل چند مدي با استفاده از الگوريتم جستجوي گرانشي تحت pdf :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس بین المللی سالانه انجمن کامپیوتر ایران

تعداد صفحات: 4

چکیده:

یافتن مکان تمام بهینه ها ( شامل بهینه های محلی و فرامحلی) در یک مساله بهینه سازی چند مدی با استفاده از الگوریتم های جستجوی ابتکاری یکی از موضوعات چالش آور دراین زمینه است مشکل اصلی الگوریتم های ابتکاری در حل مسائل چند مدی، قدرت همگرایی آنها به یک جواب ( عموما بهینه فرامحلی ) است. الگوریتم جستجوی گرانشی از جمله الگوریتمهای ابتکاری است که به علت عمر کوتاهش تاکنون نسخه ای از آن برای حل مسائل چند مدی ارائه نشده است در این مقاله یک نسخه از این الگوریتم برای حل مسائل چند مدی با حفظ ساختارهای اساسی الگوریتم اصلی ارائه شده و با روشهای مطرح در این زمینه مقایسه می شود. نتایج آزمایشها روی توابع محل استاندارد توانایی الگوریتم پیشنهادی را تایید می کند.


برای دریافت اینجا کلیک کنید





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,

تاريخ : 27 اسفند 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : ali | بازدید : <-PostHit->

برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله INVESTIGATION OF COLOUR VARIATION DURING BAKING OF BREAD تحت pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله INVESTIGATION OF COLOUR VARIATION DURING BAKING OF BREAD تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله INVESTIGATION OF COLOUR VARIATION DURING BAKING OF BREAD تحت pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله INVESTIGATION OF COLOUR VARIATION DURING BAKING OF BREAD تحت pdf :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: نخستین کنفرانس خاورمیانه ای خشک کردن

تعداد صفحات: 5

چکیده:

In this study, bread surface colour variation during baking was experimentally investigated. Bread temperatures and colour were recorded on-line during baking at oven temperatures of 150, 175, 200, 225 and 250°C and 1, 2.5, 5, 7.5 and 10 m/s jet velocities, respectively. Conducted experiments showed that apposite of impingement drying processes, rapid crumb temperature rising and consequently high rate crumb formation caused bread surface temperature and browning reactions changed smoothly than expecting during baking and at proper baking temperatures (lesser than 200°C) browning reactions didn.t complete.


برای دریافت اینجا کلیک کنید





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,