خريد بک لينک
خريد سکه ساکر
خرید گیفت کارت
deli meat
Tobacco
Window repair
خرید یخچال ال جی
Window repair
فلنج
مقالات من
تاريخ : 17 فروردين 1396 | <-PostTime-> | نویسنده : ali | بازدید : <-PostHit->






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,

تاريخ : 17 فروردين 1396 | <-PostTime-> | نویسنده : ali | بازدید : <-PostHit->






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,

تاريخ : 17 فروردين 1396 | <-PostTime-> | نویسنده : ali | بازدید : <-PostHit->






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,

تاريخ : 17 فروردين 1396 | <-PostTime-> | نویسنده : ali | بازدید : <-PostHit->






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,

تاريخ : 17 فروردين 1396 | <-PostTime-> | نویسنده : ali | بازدید : <-PostHit->






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,

تاريخ : 17 فروردين 1396 | <-PostTime-> | نویسنده : ali | بازدید : <-PostHit->






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,


برای دریافت اینجا کلیک کنید

اثر کاربردهاي جيبرليک اسيد و بنزيل آدنين بر خصوصيات رشدي و گلدهي گل پامچال تحت pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر کاربردهاي جيبرليک اسيد و بنزيل آدنين بر خصوصيات رشدي و گلدهي گل پامچال تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي اثر کاربردهاي جيبرليک اسيد و بنزيل آدنين بر خصوصيات رشدي و گلدهي گل پامچال تحت pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن اثر کاربردهاي جيبرليک اسيد و بنزيل آدنين بر خصوصيات رشدي و گلدهي گل پامچال تحت pdf :


سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : همايش بين المللي پژوهش هاي کاربردي در کشاورزي

تعداد صفحات : 8

چکیده مقاله:

گل پامچال در فضای سبز کاربرد زیادی دارد، اما مناسب نبودن شرایط تولید در برخی موارد باعث کاهش کمیت و کیفیت گل ها می شود.کنترل شرایط رشد از لحاظ تغذیه و کاربرد تنظیم کننده های بررسی اثرات هورمون های جیبرلیک اسید و بنزیل آدنین برخصوصیات کمی، کیفیو طول عمر گل پامچال رشد به منظور بهبود کمیت و کیفیت گل، از اهمیت زیادی برخوردار است. مورفولوژی گیاه و طول عمر گلها از جملهشاخص هایی است که برای ارزیابی کیفیت گل استفاده می شود. کاربرد روش هایی که بتواند عمر گل را افزایش دهد، حائز اهمیت است. اینپژوهش در شرایط هوای ازاد تحت سیستم کشت گلدانی، توسط هورمون های جیبرلیک اسید و بنزیلآدنین بر گیاه زینتی پامچال مورد بررسیقرار گرفت. جیبرلیک اسید و بنزیلآدنین در سطوح 0، 100، 200 و 400 میلی گرم در لیتر توسط محلول پاشی برگی در طی سه مرحله بافواصل زمانی 15 روز یکبار صورت گرفت. این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی و با چهار تکرار انجام شد. نتایج نشانداد که استفاده از تنظیم کننده رشد گیاهی جیبرلیک اسید و بنزیلآدنین باعث افزایش تمامی صفات گردید. کاربرد توام جیبرلیک اسید وبنزیلآدنین در سطح 400 میلی گرم در لیتر باعث افزایش سطح برگ، تعداد برگ، تعداد گل و قطر گل گردید. صفت طول عمر گل روی بوتهدر این آزمایش توسط تیمار 200 میلی گرم در لیتر جیبرلیک اسید و 200 میلی گرم در لیتر جیبرلیک اسید + 100 میلی گرم در لیتربنزیل آدنین افزایش یافت. در این آزمایش جیبرلیک اسید و بنزیل آدنین باعث بالا بردن کیفیت گیاه شد و بر تمامی صفات اثر معنی داری داشت.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,

تاريخ : 13 فروردين 1396 | <-PostTime-> | نویسنده : ali | بازدید : <-PostHit->

برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله کاربرد زئوليت در سطوح مختلف فسفر در زراعت مناطق خشک تحت pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد زئوليت در سطوح مختلف فسفر در زراعت مناطق خشک تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله کاربرد زئوليت در سطوح مختلف فسفر در زراعت مناطق خشک تحت pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد زئوليت در سطوح مختلف فسفر در زراعت مناطق خشک تحت pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی بیابان با رویکرد مدیریت مناطق خشک و کویری
تعداد صفحات: 8
چکیده:
با توجه به اینکه ایران در منطقه خشک و نیمه خشک قرار دارد و محققان در بخش کشاورزی باید برنامه ی مناسبی برای توسعه عملکرد در واحد سطح اراضی کشاورزی داشته باشند. فقدان یا کمبود شدید بارندگی و منابع آبی در مناطق خشک و نیمه خشک سبب شده آب مهمترین عامل محدود کننده در بخش کشاورزی باشد.از سویی دیگر کمبود اراضی مستعد و قابل کشت همراه با افزایش تقاضا برای مواد غذایی، محققین بخش کشاورزی را با چالش بزرگی روبرو نموده است. از این جهت، در شرایطی که عملاً توسعه اراضی به دلیل محدودیت منابع آب و خاک، با مشکلات فراوانی رو به رو است، بیشتر نگاه ها به افزایش عملکرد در واحد سطح معطوف شده است (ملکوتی، 1375). در کشاورزی رایج افزایش عملکرد محصولات با مصرف بیشتر نهاده ها به ویژه کودهای شیمیایی صورت می پذیرد. در بسیاری موارد کاربرد کودهای شیمیایی باعث بروز مشکلات زیست محیطی، بهداشتی، اقتصادی شده است و تأثیر سویی بر چرخه زیستی و خود پایداری بوم نظام های زراعی دارد. برای کاهش این مخاطرات باید از منابع طبیعی و نهاده هایی استفاده کرد که علاوه بر حداکثر تولید، توجه به کیفیت خاک و رعایت بهداشت و ایمنی محیط زیست لحاظ گردد. کاربرد بیش از حد کودهای شیمیایی اثرات مخربی بروی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و نفوذپذیری خاک های مناطق خشک به جا گذاشته است. خاک به عنوان یک سیستم زنده محور اصلی در کشاورزی پایدار بوده و حفاظت و بهبود آن در بقای اکوسیستم طبیعی نقش کلیدی دارد. از جمله راه کارهای جدید برای برطرف کردن این اثرات مخرب و افزایش تاثیر گذاری و جلوگیری از هدرروی کودهای شیمیایی به همراه جلوگیری از کاهش رطوبت خاک، به کارگیری ترکیبات طبیعی مانند کانی های زئولیت به عنوان اصلاح کننده های معدنی در مزارع کشاورزی می باشد (پلات و همکاران، 2004). زئولیت ها آلومینوسیلیکاتی هستندکه دارای ساختاری کریستالی می باشند. کاربرد زئولیت به عنوان جذب کننده بدین صورت است که مولکول هایی به قدر کافی کوچک هستند، می توانند شدیدا به زئولیت ها متصل شوند. این مسئله بویژه در مورد آب و سایر مولکول های قطبی صدق میکند. زئولیت ها به دلیل منافذ زیاد و ساختار کریستالی خود ممکن است بیش از 60 درصد وزنشان، آب را در خود نگه دارند. مولکول های آب در منافذ زئولیت به آسانی تبخیر یا جذب می شوند، بدون آنکه به ساختار آن آسیبی برسد. زئولیت ها یک منبع آب همیشگی را تضمین میکنند و برای دوره خشکی، رطوبت طولانی تری را فراهم میکنند. برخلاف دیگر اصلاح کننده های خاک (مثل آهک)، زئولیت ها در طی زمان تجزیه نمی شوند، بلکه در خاک باقی می مانند و نگهداری مواد غذایی را بهبود می بخشند (علیزاده و همکاران، 1389). بنابراین اضافه کردن آنها به خاک به میزان قابل توجهی هزینه های کود و آب را به دلیل حفظ مواد غذایی سودمند در ناحیه ریشه، کاهش خواهد داد. ساختار متخلخل و منفذدار طبیعی به حفظ هوادهی خاک و رطوبت برای یک دوره طولانی مدت کمک می کند (پلات و همکاران، 2004). زئولیت قابلیت فراوان در جذب و ذخیره سازی آب دارد که این امر اولا آب مصرفی گیاه را ذخیره می کند تا در هنگام لزوم از زئولیت به خاک تزریق شود و مورد استفاده قرار گیرد. ثانیا به علت ذخیره سازی آب از شسته شدن و هرز رفتن مواد مغذی کودها به سطوح پایین خاک جلوگیری به عمل می آورد، که این مورد خود به تنهایی باعث ذخیره عناصری مانند نیتروژن و فسفر در خاک می شود و از فقیر شدن خاک از مواد غذایی ممانعت می نماید. زئولیت با داشتن قابلیت تبادل کاتیونی بالا و همچنین امکان جذب انتخابی کاتیون های مفید و آزاد سازی کنترل شده آنها می تواند اثرگذاری کودهای شیمیایی را بیشتر کرده و ضمن افزایش کارایی کودها، باعث مصرف بهینه کودهای شیمیایی نیز شوند (دایری، 1998). از سویی دیگر زئولیت دارای مواد اولیه هایی مانند پتاسیم، کلسیم، آلومینیوم، منیزیم، سیلیسیم، فسفر، گوگرد، آهن و منگنز است که خود به تنهایی به عنوان کود در کشاورزی می تواند مطرح باشد (عابدی کوپایی و همکاران 1389).


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله استفاده از شواهد ساختاري و ريزساختاري در شناسايي تاريخچه دگرريختي اطراف ني ريز تحت pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از شواهد ساختاري و ريزساختاري در شناسايي تاريخچه دگرريختي اطراف ني ريز تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله استفاده از شواهد ساختاري و ريزساختاري در شناسايي تاريخچه دگرريختي اطراف ني ريز تحت pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از شواهد ساختاري و ريزساختاري در شناسايي تاريخچه دگرريختي اطراف ني ريز تحت pdf :

سال انتشار: 1378

محل انتشار: سومین همایش انجمن زمین شناسی ایران

تعداد صفحات: 5

چکیده:

تفسیر عکس ماهواره ای با مقیاس 1/100000 و عکس های هوایی با مقیاس 1/50000 و همچنین بازدیدهای صحرائی در اطراف نی ریز، حضور سه دسته گسل را با روندهای متفاوت نشان می دهد. گسلهای دسته اول روندی شمال شرق – جنوب غرب با جابجایی امتداد لغز چپگرد، هماره با مولفه های شیب لغزی از خود نشان می دهد. دسته دوم گسلها که روند شمال غرب – جنوب شرق دارد، جابجایی امتداد لغز راستگرد داشته و بنظر می رسد دارای مولفه های شیب لغز فشارشی باشند. جدیدترین دسته گسلها، روند شرق شمال شرق – غرب جنوب غرب دارد و به نظر می رسد که این گسلهاف معکوس با مولفه امتداد لغزبانشد. شواهد ساختاری و ریز ساختاری در این ناحیه،حضور حداقل پنج فاز دگر ریختی را تایید می کند. دگر ریختی D2 ,D1 به ترتیب محصول فشارش عمود بر کوهزاد و کشش موازی با کوهزاد هستند. دگر ریختی D4 , D3 به ترتیب محصول فعالیت گسلهای دسته اول و دوم هستند. حضور بعضی شواهد ساختاری نشان دهنده حاکمیت شرایط نوردپذیر در طی دگر ریختی D1 تا D4 در بعضی از واحدهای سنگ زمینساختی ناحیه مثلا آمیزه های رنگین و رادیولاریت هاست. پنجمین فاز دگر شکلی D5 مرتبط با فعالیت دست سوم گسلهاست. شواهد صحرایی نشان دهنده تسلط شرایط شکنا در طی دگر ریختی D5 در تمام واحدهای سنگ زمینساختی است. تغییر ساز و کار امتداد لغزی گسلها به گسلش معکوس در تغییر دگر ریختی D4 به D5 نشان دهنده تغییر میدان تنش و شکل بیضوی واتنش است. میدان استرسحاکم در منطقه بهنحوی است که بیشینه محورهای اصلی تنش در آن دارای روند تقریبی شمال است. به نظر می رسد ناحیه مورد مطالعه در امتداد شمال شمال غرب در حال کوتاه شدگی است.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,

تاريخ : 13 فروردين 1396 | <-PostTime-> | نویسنده : ali | بازدید : <-PostHit->

برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله بررسي تاثيرآب خندان کردن پسته بر ميزان آلودگي به قارچ Aspergillus flavus تحت pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسي تاثيرآب خندان کردن پسته بر ميزان آلودگي به قارچ Aspergillus flavus تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي تاثيرآب خندان کردن پسته بر ميزان آلودگي به قارچ Aspergillus flavus تحت pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسي تاثيرآب خندان کردن پسته بر ميزان آلودگي به قارچ Aspergillus flavus تحت pdf :

سال انتشار: 1391

محل انتشار: همایش ملی محیط زیست و تولیدات گیاهی

تعداد صفحات: 6

چکیده:

بمنظور مطالعه میزان آلودگی پسته های دهان بست و آب خندان به قارچهای گروه A. Flavus تعداد 6 نمونه 3 کیلوگرمی پسته دهان بست از رقم احمد آقایی نمونه برداری شد. یک نمونه بعنوان شاهد وپنج نمونه دیگر در مدت زمان های 1و 2و 3و 4و 5 روز در آب یخ خیسانیده شد (در سه تکرار). سپس بطور مکانیکی خندان و در آفتاب خشک گردید. وبمنظور تعیین میزان آلودگی به قارچ A. flavus 100 گرم از هر نمونه مغز وسپس آسیاب وارزیابی انجام گرفت. نمونه ها پس از آسیاب به روش کشت رقتی در رقتهای 1- 10 و 2- 10در سطح پتری های حاوی محیط کشت اختصاصی AFPA) Aspergillus Flavus Parasiticus Agar )کشت گردید.دو تا سه روز بعد از کشت ، کلنی های قارچ A. flavus رشد کرده در سطح پتری ها ، شناسایی و شمارش گردید و با شمارش کلنی های قارچ A. flavus در سطح پتری های مختلف ، اختلاف میانگین تعداد کلنی قارچ توسط آزمون چند دامنه ای دانکن در نمونه های مختلف با هم مقایسه شد نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که بر خلاف انتظار ،آب خندان کردن پسته تاثیری در میزان آلودگی به قارچ A flavus ندارد ، چرا که حتی پنج روزپس از خیسانیدن پسته های دهان بست در آب هیچگونه آلودگی به قارچ A.flavus مشاهده نگردید.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید





ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,